2022-02-02 15:29:49• hírek • Bede Emőke

Megpróbálta megerőszakolni nevelt lányát egy Szatmár megyei férfi

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Február 1-én egy krasznaterebesi nő bejelentést tett, mi szerint az élettársa megpróbálta megerőszakolni a 10 éves lányát – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

A rendőrség közlése szerint a szóban forgó kiskorút igazságügyi orvostani vizsgálatnak vetették alá, melynek során sérüléseket nem fedeztek fel rajta, azaz a férfinak nem sikerült a kislányt megerőszakolnia, időben érkezett a segítség. A hatóság a 25 éves férfit 24 órára őrizetbe vette, az ügyben pedig nemi erőszak kísérlete miatt nyomozást indítottak, melynek részeként kezdeményezni fogják a bántalmazó előzetes letartóztatását is.


A Gazeta de Nord Vest értesülései szerint a férfi, R. V. és élettársa öt kiskorú gyermeket nevelnek együtt. Kihasználva, hogy a nő épp nem tartózkodott otthon, a férfi rátámadt a 10 éves kislányra. Úgy tudni, a gyerek ekkor kiabálni kezdett, s szerencséjére egy, a szomszédban lakó nő meghallotta ezt és azonnal átrohant hozzájuk, ezzel megakadályozva, hogy a kislány valóban nemi erőszak áldozata legyen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: